Close

Geef nooit op met Bernardine Evaristo

Radio Savannah duikt het nieuwe jaar in! Het is 2022 en om dat te vieren bespreken Lola en Suzanne Geef nooit op van Savannah Bay favoriet Bernadine Evaristo. Een boek vol vastberadenheid, vuur en wijsheid voor een inspirerende start van het nieuwe jaar.

 

Wil je meekletsen met Lola en Suzanne? Laat het ons weten op InstagramTwitter en Facebook en gebruik #RadioSavannah. Voor (lees)tips en fanmail zijn we ook te bereiken op info@savannahbay.nl

 

Geef Nooit Op - Bernardine Evaristo

Geef nooit op is het inspirerende verslag van de weg die Bernardine Evaristo heeft afgelegd. Na decennia als baanbrekend schrijver in de marge nam ze eindelijk haar plaats in de schijnwerpers in. Ze brengt haar strijd tegen de gevestigde orde in kaart. Aan de hand van haar eigen ervaringen levert ze bovendien een essentiële bijdrage aan de huidige debatten over kwesties zoals ras, klasse, feminisme, seksualiteit en ouder worden. Dit is een uniek pleidooi voor iedereen die ooit in de marge heeft gestaan om nooit op te geven.


Bestel het boek hier in de webshop.

 

Lees je liever de Engelstalige versie? Dat kan natuurlijk ook! Die kun je hier bestellen.

Meer lezen?

Benieuwd naar meer Evaristo? Check dan natuurlijk het  inmiddels klassieke boek Girl, woman, other (of in het Nederlands: Meisje, vrouw, anders), maar ook haar eerdere werk als Mr Loverman, The Mermaid of Black Conch en The Emperor’s Babe. Meer informatie over Evaristo’s werk voor Tate Modern vind je hier.

 

Nieuwsgierig naar meer memoirs? Savannah Bay heeft ze in alle soorten en maten! Hier een paar tips uit de winkel: 

— Jacob Topia, Sissy. A Coming of Gender Story. Bestel het boek hier in de webshop. 

— Maggie Nelson, De argonauten. Bestel het boek hier in de webshop. 

— Glennon Doyle, Ongetemd leven. Bestel het boek hier in de webshop. 

— Carmen Maria Machado, In the Dreamhouse. Bestel het boek hier in de webshop. 

— Patti Smith, Just Kids. Bestel het boek hier in de webshop.