Close

Verhuur

Verhuur

Savannah Bay is ook te huur!

Savannah Bay is niet alleen een boekwinkel, maar ook een community space. Zo kun je ons gezellige kantoor huren voor vergaderingen, workshops, leesclubs & meer! Ook is onze winkel zelf buiten openingstijden te huur, voor schrijfcursussen, boekpresentaties of andere feestelijke bijeenkomsten.

Ons sfeervolle en gezellige kantoor achter de winkel heeft een ruime vergaderplek met een grote eet- en vergadertafel voor maximaal 12 personen. Ook is er een kleine keuken, voorzien van servies, magnetron, koffieapparaat, etc. Wifi is aanwezig en er kan eventueel gebruik worden gemaakt van een computer. 

Onze kantoorruimte is per één of meerdere dagdelen te huur voor vergaderingen, workshops, leesclubs, brainstormsessies, etc.
Koffie, thee, koekjes en wifi zijn bij de huur inbegrepen. 

Ook de winkel zelf is buiten openingstijden te huur, voor bijvoorbeeld schrijfcursussen, verjaardagsfeestjes, boekpresentaties en andere feestelijke bijeenkomsten. Er is plek voor ongeveer 40 mensen. De winkel kan uiteraard open tijdens het evenement, speciaal voor jouw gasten.

In beide ruimtes zit je gezellig tussen de vele boeken. Als dat niet inspirerend werkt!

Voor meer informatie of vragen, stuur een mail naar verhuur@savannahbay.nl t.a.v. Marischka Verbeek, of bel ons via 030 231 44 10. 

Voor een overzicht van aankomende workshops & leesclubs verwijzen wij je graag door naar onze agenda.

Adres

Openingstijden

Agenda