Close

De Groene Meisjes: Vegan voor iedereen, met Merel Wildschut

Deze week duikt Radio Savannah de keuken in met het nieuwe kookboek van Merel Wildschut. Je kent Merel misschien van haar website de Groene Meisjes, waarop zij blogt over veganistisch koken en duurzaam leven. Dit voorjaar verscheen haar eerste kookboek: Vegan voor iedereen. Lola en Suzanne doken de keuken in om de recepten te proberen. Onder het genot van onze eigengemaakte hapjes bespreken we hoe je een kookboek schrijft, hoe koken een vorm van self care kan zijn, en hoe je meer veganistisch kunt leven.

Wil je meer Merel in je leven?

Neus dan rond op haar website en volg haar op sociale media: Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube.

Dat vegan koken heel lekker en gezond en bovendien makkelijk én betaalbaar kan zijn, bewijst Merel Wildschut al zo’n tien jaar op het succesvolle blog De Groene Meisjes. Ongeveer 200.000 bezoekers per maand vinden hun weg naar haar verhalen en tips voor een bewuste leefstijl en vooral naar haar vegan recepten. Plantaardig, diervriendelijk eten dat binnen korte tijd op tafel staat, niet duur is en waarvoor de voedzame ingrediënten goed verkrijgbaar zijn. En natuurlijk zijn deze homemade vegan gerechten ook nog eens allemaal bijzonder smakelijk!


Naast zo’n vijftig nieuwe recepten vind je in Vegan voor iedereen ook de top-10 Groene Meisjes-favorieten. Linzensoep natuurlijk, maar ook risotto met paddenstoelen, gnocchi uit de oven, taco’s met jackfruit, chocolademousse en American cookies. Alles van ontbijtjes, soepen en ovenschotels tot nagerechten, drankjes en de lekkerste tussendoortjes. Voor de vele vegan fans, flexitariërs, groentelovers, nieuwsgierige beginners en iedereen met vegan familie of vrienden.
 

Vind het boek hier in de webshop.

Benieuwd naar onze zelfgemaakte hapjes?