Close

Naar aanleiding van onze actie ‘Deel je vurigste leestip van 2021’ hebben jullie massaal gereageerd. De inzender van de winnende tip heeft een half-jaarabonnement gewonnen op ons unieke boekenabonnement Savannah’s Surprise. Gefeliciteerd !

Winnaar Savannah's Surprise bekend!

Naar aanleiding van onze winactie ‘Deel je vurigste leestip van 2021’ hebben jullie massaal leestips gestuurd. Wat een rijkdom! De inzender van de winnende tip heeft een half-jaarabonnement gewonnen op Savannah’s Surprise, ons unieke boekenabonnement. 

Tijdens onze campagne ‘Light A Fire, Share A Story‘ vroegen we jullie om je vurigste leestip van 2021 met ons te delen. Dat hebben we geweten: onze mailbox overstroomde bijna van de prachtige titels die jullie hebben gelezen. Getipt werden onder andere Detransition, BabyDe WateraapAmericanahDe filosoof, de hond en de bruiloftConfrontaties en The Prophets

De vurigste tip, en daarmee winnaar van de actie, kwam van WIllemijn Pheifer: In lichtjaren heeft niemand haast van Marjolijn van Heemstra.

'In lichtjaren heeft niemand haast' is een prachtig verteld boek over het heelal en onze relatie daartoe. Van Heemstra neemt je mee in haar zoektocht, waardoor ze op heel natuurlijke wijze je interesse aanwakkert. Met een prachtige passage over een donkere zoektocht naar vuurvliegjes in het Noorderpark in Amsterdam.

Willemijn Pheifer

Willemijn wint een half jaar Savannah’s Surprise. Met dit unieke boekenabonnement krijgt ze elke maand een boek thuis bezorgd dat het team van Savannah Bay speciaal voor haar uitkiest op basis van haar leesvoorkeuren. Gefeliciteerd WIllemijn!