Close

Tot en met 8 januari maak je kans op een Savannah’s Surprise van een half jaar! Deel je vurigste leestip van 2022 met ons en wie weet win jij wel dit unieke boekenabonnement.

Wil je meer weten over ons unieke Savannah’s Surprise boekenabonnement? Bezoek dan onze webshop

Win een half jaar Savannah's Surprise!

Bij onze ‘Light A Fire, Share A Story’-actie hoort een prijsvraag. Tot en met 8 januari maak je kans op een Savannah’s Surprise van een half jaar! Deel je vurigste leestip van 2022 met ons en wie weet win jij wel dit unieke boekenabonnement.

Met Savannah’s Surprise krijg je elke maand een boek thuis bezorgd dat het team van Savannah Bay speciaal voor je uitkiest op basis van jouw leesvoorkeuren. Het boek is dus een verrassing, maar zal altijd bij je in de smaak vallen. 

UPDATE: De actie is ten einde. Maar niet getreurd: speciaal voor de decembermaand hebben al onze vrijwilligers ook een leestip voor jou. Benieuwd welke dat zijn? Alle teamtips hebben we hier voor je verzameld.

Deel je vurigste leestip:

Deel je vurigste leestip met ons! Een boek dat je heeft geraakt, geïnspireerd, een warm gevoel heeft gegeven of tot nieuwe inzichten heeft gebracht. Een boek waarvan je vindt dat anderen het ook moeten lezen! ✨

Geef ook vooral aan waarom dit je dit boek tipt!