Close

What You See Festival:
The Magical Book of A True Story

Wanneer: maandagavond 13 november, 18:30 – 19:30 uur. 

Waar: Savannah Bay, Telingstraat 13. 

Toegang: gratis, aanmelding optioneel. 

The magical book of a True Story - boekomslag

Op 13 november host Savannah Bay de boeklancering van en het gesprek over The Magical Book of A True Story. En jij kunt hierbij aanwezig zijn!

Voorafgaand aan het What You See Festival gaat danser en choreograaf Daniel Mariblanca in gesprek over zijn boek The Magical Book of A True Story. Dit sprookjesachtige platenboek is gecreëerd tijdens het werkproces van de voorstelling A True Story. In deze voorstelling vertelden trans personen – van 8 tot 66 jaar – met de door hen gekozen familieleden over hun gezamenlijke reis. 

Parallel aan dit proces werkte Daniel samen met illustrator Claudia De Sessa aan de publicatie The Magical Book of A True Story. Beelden uit de voorstelling worden hierin gecombineerd met brieven die de hoofdrolspelers aan hun familieleden schreven. Hartverscheurend en liefdevol. Claudia legde het allemaal vast in een kleurrijke en intieme illustraties.  

Nu zijn Daniel en Claudia allebei hier! Op deze maandagavond gaan ze in Savannah Bay met elkaar in gesprek, vertellen ze over hun proces en het boek. Je kan hier uiteraard ook een gesigneerd exemplaar krijgen! Daarna lopen we door naar de Bibliotheek Neude om daar de gelijknamige expositie te openen.