Close

Savannah's Valentijn & Week van de Liefde

14 februari is het niet alleen Valentijnsdag; ook begint de Week van de Liefde. In deze week wordt er in het voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en mbo aandacht besteed aan relationele en seksuele vorming. 

Dit jaar is het thema Liefde voor jezelf, een thema waar wij heel blij van worden. Daarom geven we je deze week naast een Valentijn-tip ook een zelfliefde-tip. Geef jezelf wat liefde en koop een boek!

 

Liefde in Kleur - Bolu Babalola

Vier Valentijnsdag met deze kleurrijke viering van liefde en romantiek! Bolu Babalola verzamelde de mooiste liefdesverhalen uit de wereldgeschiedenis en de mythologie. Verhalen uit alle windstreken krijgen een podium: magische West Afrikaanse volksverhalen, bekende Griekse mythen, oude Midden-Oosterse legenden en verhalen uit landen die niet langer bestaan. Liefde van alle tijden en perspectieven, gebundeld in een prachtboek.

The Body Is Not An Apology - Sonya Renee Taylor

Vier de Week van de Liefde met radicale zelfliefde! Dichter en activist Sonya Renee Taylor beschrijft hoe radicale zelfliefde als helende kracht werkt tegen een onderdrukkende wereld die niet van verschillende lichamen houdt. Weg van de schaamte over onze lichamen, op naar een wereld die draait om eerlijkheid, gelijkwaardigheid en compassie!

Op zoek naar liefdevolle inspiratie?

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor je romantische of platonische Valentijn… of voor jezelf? Bekijk dan onze speciale Valentijnsnieuwsbrief!