Close

Signeersessie Thorn & Mandy: FAQ Gender

Vrijdagmiddag 19 november tussen 17:00-18:00

Met ingang van 13 november gelden er in de winkel strengere maatregelen:
dragen van een mondkapje is verplicht en we houden 1,5 meter afstand van elkaar

Het was even spannend of het door zou gaan, maar we kregen zojuist bevestiging: 19 november komen Mandy Woelkens en Thorn de Vries hun nieuwe pamflet FAQ Gender bij ons in de winkel signeren! 

Kom je exemplaar ophalen op 19 november!

reserveer je exemplaar via onze webshop en geef bij verzendmethode  ‘Afhalen in de winkel’ aan. We zien je dan vrijdag 19 november tussen 17.00 uur en 18.00 uur graag in de winkel. Houd hierbij rekening met de huidige coronamaatregelen: een mondkapje is verplicht, we houden anderhalve meter afstand en de winkel sluit om 18:00 stipt. Reserveer in de webshop

Kun je niet langskomen en wil je graag het boek gesigneerd (per post) toegestuurd krijgen? 

Pre-order het pamflet in onze webshop en geef bij verzendopties aan: ‘Ontvang het boek thuis’ of ‘Fietskoerier’. Daarna kun je vermelden wat je wilt dat Thorn en/of Mandy in jouw gesigneerde exemplaar schrijven. Pre-order in de webshop

Over FAQ Gender

Op 11 november 2021 verschijnt bij uitgeverij Blossom Books een nieuw pamflet: FAQ Gender door Mandy Woelkens en Thorn de Vries. In zo’n 120 pagina’s geeft het stel antwoord op veelgestelde vragen voor als je non-binair bent, of iemand kent die non-binair is. De Vries, zelf non-binair, en Woelkens, diens partner, krijgen regelmatig vragen over hun genderidentiteit en hun relatie, en besloten de antwoorden te bundelen om zo het onbegrip en de ontwetendheid rondom non-binair zijn uit de wereld te helpen.


Als queer stel met een grote following op Instagram krijgen Mandy Woelkens en Thorn de Vries ontzettend veel vragen over gender: van ouders die zien dat hun kind ermee worstelt tot media die graag de juiste persoonlijke voornaamwoorden willen gebruiken maar twijfelen hoe het hoort. In FAQ Gender gebruiken Mandy en Thorn hun eigen ervaringen om die Frequently Asked Questions (FAQ) te beantwoorden. Hoe weet je bijvoorbeeld of je non-binair bent? Wat moet je doen als je iemand misgendert? En welke voornaamwoorden gebruik je?


Het pamflet is zeer geschikt als je iemand bent of kent die non-binair is en voor iedereen die er meer over wil weten om respectvol met non-binaire mensen om te kunnen gaan.

 

MEER AGENDA >>