Close

De hitte kondigt het al aan: het wordt zomer! En met de zomer komen dagen vrij, dagjes naar zee/meer/plassen of juist naar het bos. En eindelijk tijd om te lezen! Voor de zomermaanden hebben we voor jullie de mooiste verhalen uitgekozen. Je krijgt teamtips, leesadviezen en we hebben een leuke winactie opgezet, waarmee je kans maakt op een boekenpakket. Meer informatie over deze actie volgt binnenkort!

De zomer moest even op gang komen: Het bleef maar regenen en er zijn nog niet zo veel dagen geweest om je lekker met een boek aan het strand, in het park of in het bos neer te vleien. Hoe de zomer verder ook zal verlopen, wij hebben een heerlijke selectie Summer Stories voor je! Is het dan niet in je hangmat, dan maar binnen op de bank met een paar heerlijke titels. We hebben voor elk wat wils: Engels of Nederlands, fictie of non-fictie, iets over de ruimte of over natuur, poëzie of graphic novel. Kom langs in de winkel, blader lekker door deze negen tips en kijk wat deze zomer bij je past!

Ontwerp zomerlogo: Rosa Dietz

Speciaal voor deze zomer hebben onze vrijwilligers negen van onze favoriete titels voor je verzameld in een mooie zomerse leeslijst. Het zijn echte Savannah-titels; boeken die we graag zelf lezen en jou warm aanbevelen. Check onze webshop voor alle titels.

Win een boekenpakket!

Deel je zonnigste boekentip met ons! Een boek dat je heeft geraakt, geïnspireerd, altijd naar elke vakantie mee gaat in de koffer, of een boek dat je tot nieuwe inzichten heeft gebracht. Een boek waarvan je vindt dat anderen het ook moeten lezen! 

Geef ook vooral aan waarom dit je dit boek tipt!

Adres

Openingstijden

Social Media

Volg Savannah Bay ook op je favoriete online platform.