Close

Sponsor ons jubileumboek!

Savannah Bay bestaat dit jaar 35 jaar. Om dit te vieren gaan we een boek schrijven en uitbrengen over de rijke geschiedenis van SB. Marijke Huisman (UU) en Suzanne van der Beek (Tilburg University) doen onderzoek samen met een team toegewijde Savannah Bay vrijwilligers. Het wordt een kleurrijk en belangrijk overzicht van 35 jaar (en meer) ‘herstory’ van onze bijzondere boekwinkel. Het boek wordt gepresenteerd tijdens ons jubileumfestival Transforming Stories op 6 november 2019, in Tivoli|Vredenburg.

De voorbereidingen voor het jubileumboek zijn in volle gang, er wordt druk geschreven en vergaderd. Om de publicatie mogelijk te maken hebben we jullie hulp nog steeds hard nodig, daarom zetten we nog even alle ins en outs over de crowdfunding op een rijtje:

Als je €50,- doneert krijg je in ieder geval een exemplaar wanneer het boek uit komt en vermelden we ook als dank je naam in het boek. Dit kan nog tot 1 augustus!
De verkoopprijs van het boek zal rond de €35,- liggen (Dus voor maar €15,- extra heb je als een van de eersten een exemplaar en help je ons met dit hele gave project!)
De €50,- is exclusief entree kaartje voor het festival

Adres

Openingstijden

Agenda