Close

De hele maand oktober presenteren we op zondag om 17:00 daverende schrijverssalons in de Uitalage aan de Steenweg. Op het menu staan gesprekken met Utrechtse schrijvende supersterren, voordrachten en meer!

Savannah's Salon op Zondag

Wanneer: Elke zondag van 17-18 uur

Waar: Uitalage Utrecht, Steenweg 34

Entree: Gratis entree

17 oktober:
Radio Savannah Live
17 oktober: Aafke Romeijn
17 oktober: Lisa Weeda

De hele maand oktober presenteren we op zondag daverende schrijverssalons. Op het menu staan gesprekken met Utrechtse schrijvende supersterren, voordrachten en meer!

Schrijver Helena Hoogenkamp bijt het spits af op zondag 3 oktober van 17.00 tot 18.00 en gaat in gesprek met onze Geert Wernaart over haar inspiratiebronnen en haar geprezen debuutroman Het aanbidden van Louis Claus. De inloop is gratis, maar wees op tijd in verband met beperkte plaatsen. 

Op zondag 10 oktober om 17:00 uur wordt de film van Queering the City of Literature 2021 opnieuw vertoont bij de Uitalage. Drie verschillende queer auteurs, Anne Chris van Doesburg, Chris Lomans en Edna Azulay, schreven voor Queering the City of Literature 2021 nieuwe literaire teksten over de verhouding tussen het queer lichaam en de stad Utrecht. Deze teksten zijn gepresenteerd in een film die in juni in première ging. Na de vertoning op 10 oktober zal er een gesprek plaatsvinden over het maakproces. Lola de Koning spreekt met de makers Thijs Joores (redacteur), Rowena Buur (grafisch vormgever), en Laura Wierdsma (filmmaker).

Op zondag 17 oktober om 17.00 zullen onze sterren van podcast Radio Savannah een speciale live aflevering opnemen bij de Uitalage. Wekelijks bespreken Lola en Suzanne – met behulp van super special guests – de mooiste boeken uit boekwinkel Savannah Bay.  Deze zondag ontvangen zij niemand minder dan Aafke Romeijn en Lisa Weeda!

Als afsluiter interviewt onze Marischka Verbeek op zondag 24 oktober Mariken Heitman en Anne Broeksma. Ze dragen voor uit hun nieuwste werk (Wormmaan en Vesper) en gaan daarover met elkaar in gesprek.

10 oktober:
QtCoL the Movie
3 oktober:
Helena Hoogenkamp
24 oktober:
Mariken Heitman
24 oktober:
Anne Broeksma