Close

28 april 2021

Savannah Bay is weer open!

Savannah Bay is weer open!

We zijn ontzettend blij, want de winkel is na vijf maanden dicht geweest te zijn weer open! Schrijfster Manon Uphoff kwam woensdagochtend hoogstpersoonlijk een lint doorknippen en dichter Ingmar Heytze droeg het Epigram voor Savannah Bay voor. En dat allemaal op gepaste afstand en volgens de corona-maatregelen.

De opening was onderdeel van een landelijke #steunjeboekhandel-actie van het CPNB. Door het hele land hebben schrijvers hun favoriete boekhandel heropend. Omdat er geen publiek bij mocht zijn, maakten we een livestream, die je hierboven kunt terugkijken. RTL Nieuws en RTV Utrecht kwamen ook langs om deze heugelijke heropening te filmen. 

De opening was onderdeel van een landelijke #steunjeboekhandel-actie van het CPNB. Door het hele land hebben schrijvers hun favoriete boekhandel heropend. Omdat er geen publiek bij mocht zijn, maakten we een livestream, die je hieronder kunt terugkijken. RTL Nieuws en RTV Utrecht kwamen ook langs om deze heugelijke heropening te filmen. 

Savannah Bay in de media

Livestream Savannah Bay

Omdat er bij de heropening geen publiek aanwezig kon zijn, hebben we via onze Facebook-pagina een livestream verzorgd. Deze kun je hieronder bekijken.

Winkelen bij Savannah Bay

We zijn heel blij onze deur weer volledig voor klanten te kunnen openen! Dit doen we natuurlijk in overeenstemming met de coronamaatregelen. Wat betekent dit precies voor de winkel?

-Er mogen maximaal drie klanten uit maximaal twee huishoudens tegelijkertijd in de winkel zijn.

-Bestellingen afhalen & betalen doe je nu weer binnen, bij de kassa.

-Onze fietskoeriers blijven gratis in Utrecht bestellingen bij je thuis bezorgen!

-Op zondagmiddag bieden we nog gelegenheid op afspraak te winkelen tussen 16.30-17.30u.

-En zoals altijd geldt: kom niet als je klachten hebt, draag een mondkapje, houd altijd anderhalve meter afstand.

Tot ziens bij Savannah Bay!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang regelmatig inspiratievolle nieuwsbrieven.