Close

Savannah Bay zal ook dit jaar weer met een stand vol prachtige bundels en boeken aanwezig zijn tijdens de Nacht. Zoals gebruikelijk komen de dichters na hun optreden hun werk signeren! 

Nacht van de Poëzie

Wanneer: Zaterdag 2 oktober 19:00 tot diep in de nacht

Waar: TivoliVredenburg, Grote Zaal

Tickets via de site van ILFU

Een van Savannah’s favoriete evenementen staat bijna voor de deur, want op 2 oktober zullen de beste dichters van dit moment hun werk voordragen bij de Nacht van de Poëzie. Luisteren naar de mooiste gedichten, diep in de nacht de woorden over je heen laten komen om vervolgens door een muzikale act weer helemaal wakker te worden geschud – wij kunnen niet wachten! 

Het motto van dit jaar is geleverd door Vrouwkje Tuinman: ’s Nachts woon ik zelden waar mijn bed staat. In die regel klinkt zowel een zoete herinnering aan een onbezorgd verleden door, als een hoopvolle wens voor een toekomst zonder afstand, mondkapjes en avondklok; de afsluiting van een periode waarin we veel te vaak waren overgeleverd aan ons eigen bed.

Met een stand vol prachtige bundels en boeken zal Savannah Bay aanwezig zijn tijdens de Nacht. Zoals gebruikelijk komen de dichters na hun optreden hun werk signeren. Kom samen met ons genieten van onder andere Dichter des Vaderlands Lieke Marsman, Vrouwkje Tuinman, K. Michel, Anne Vegter, Maartje Smits, Maria Barnas en Edward van de Vendel. 

Meer van ons horen over poëzie? Luister dan naar de poëzieweekspecial van Radio Savannah over het werk van Ellen Deckwitz of naar de aflevering met dichter Yentl van Stokkum. Of bezoek onze webshop met de collectie van optredende dichters.

We hopen jullie te zien bij de Nacht!