Close

Light a Fire, Share a Story – Feestdagen bij Savannah Bay

Van 1 december tot 15 januari staat Savannah Bay in het teken van Light a Fire; Share a Story, een speciale feestdagenactie waarbij we een aantal bijzondere boeken in het (winter)zonnetje zetten, leestips van ons team delen, extra diensten  aanbieden, winacties organiseren, en meer! We doen er alles aan om je te helpen het perfecte kerstcadeau te vinden en deze koude en donkere periode te verlichten met de mooiste verhalen.

 

Webshop vol met cadeaus
We hebben veel nieuwe, leuke en originele cadeaus aan ons assortiment toegevoegd, van vrolijke sokken en ovenwanten met leuke teksten tot mondkapjes, snoepjes, puzzels en spelletjes. Kom langs in de winkel om een leuk cadeau uit te zoeken voor jouw familie, vrienden of collega’s, of bekijk het aanbod in onze webshop.

 

Cadeautip: Savannah’s Surprise
Geef jezelf of een ander een half of heel jaar lang elke maand een boek cadeau met ons boekenabonnement Savannah’s Surprise. De ontvanger krijgt dan iedere maand onze keuze voor het Boek van de Maand (fictie) toegestuurd. Of kies voor de Personal variant, waarbij we iedere maand een boek uit de winkel selecteren en opsturen, helemaal toegespitst op de persoonlijke leesvoorkeuren van de ontvanger.

 

Winactie!
Geef je eigen Light a Fire; Share a Story boekentip aan ons door (via info@savannahbay.nl of social media) om kans te maken op een halfjaar abonnement op Savannah’s Surprise (zie hierboven). Vergeet niet je naam en email adres te vermelden, zodat we contact kunnen opnemen.

 

Wil je iemand anders verrassen met één van de mooie titels uit onze top 5? Geef de naam en het adres door van degene* die jij graag een boek cadeau zou willen doen en waarom. We kiezen één winnaar uit, die het boek thuisbezorgd krijgt door onze fietskoerier! (*Onze fietskoeriers zijn alleen in Utrecht actief. Daarom geldt dit deel van de actie alleen voor ontvangers woonachtig in Utrecht.)

 

Light a Fire boeken top 5
Speciaal voor de feestdagen hebben we een top 5 van boeken samengesteld. Elk boek heeft een ambassadeur uit ons eigen team, die je binnenkort in een videoboodschap vertelt waarom het zo bijzonder is. Houd onze website en social media (Facebook, Instagram) in de gaten voor updates!

 

 

Deze en andere tips vind je ook in onze webshop en de speciale Light a Fire December Tips Nieuwsbrief (PDF).

 

Leestips Team Savannah Bay
Benieuwd welke boeken het team van Savannah Bay aanraadt? Bekijk de Team Leestips December 2020 in onze webshop.

 

Houd onze website in de gaten of volg ons op Facebook en/of Instagram voor updates.

 

Het team van Savannah Bay wenst je alvast fijne feestdagen!

Adres

Openingstijden

Agenda