Close

Light A Fire, Share A Story​​

Het is alweer december. Savannah Bay is versierd met lichtjes en lampjes, er staat een mooie kerstboom (met kluit) te shinen, en we hebben prachtige boeken voor deze feestmaand voor je uitgezocht. Voor jezelf, of om kado te geven aan een ander: Light A Fire, Share A Story!

Deze maand besteden we extra aandacht aan de mooiste verhalen om de winter mee door te komen. Je krijgt veel teamtips en leesadviezen en ook hebben we twee leuke winacties: ‘Wie Gun Jij een Vurig Boek’ en ‘Deel jouw vurigste leestip uit 2021.

Naomi Grant - Queer in het Licht

Queer in het licht is onze kerntitel voor Light A Fire 2021: een boek vol inspiratie over én voor mensen die op hun eigen mani er een liefdevolle bijdrage leveren aan de wereld, waarbij hun queer identiteit een van de vele facetten is van hun persoonlijkheid. Dit boek schijnt licht op queer zijn.

31 verhalen over liefde, over pride, over het leven vieren, over helpen en doorgeven. Maar bovenal: over groots dromen en alles voor elkaar krijgen.

Speciaal voor deze maand hebben we tien hartverwarmende titels voor je uitgezocht. Ideaal om jezelf of een ander kado te doen tijdens de feestdagen. Alle titels zijn te bestellen in onze webshop. Je kunt je bestelling zelf ophalen bij onze winkel, of we sturen het op. Woon je in Utrecht? Dan komt een van onze fietskoeriers je bestelling desgewenst langsbrengen! 

Radio Savannah lights a fire!

Radio Savannah is de officiële podcast van Savannah Bay. Lola en Suzanne praten je elke week bij over de mooiste leestips en de nieuwste boeken. Met regelmatig special guests! In decemberaflevering blikken Lola en Suzanne terug op hun leesjaar, bespreken ze Kerst in Savannah Bay en zetten ze een recordaantal boeken op het boekenplankje.

Wil je meekletsen met Lola en Suzanne? Laat het ons dan vooral ook weten via InstagramTwitter of Facebook en gebruik #RadioSavannah. 

De vrijwilligers van Savannah Bay zorgen dag in dag uit dat de winkel blijft draaien. Daarnaast houden ze natuurlijk ook enorm van lezen. Speciaal voor Light A Fire heeft iedereen een leestip voor jou. Beweeg over de cover van een boek om te zien van wie de tip is!

Adres

Openingstijden

#RadioSavannah lights a fire!

Radio Savannah is de officiële podcast van Savannah Bay. Lola en Suzanne praten je elke week bij over de mooiste leestips en de nieuwste boeken. Met regelmatig special guests! In deze feestaflevering blikken Lola en Suzanne terug op hun leesjaar, bespreken ze Kerst in Savannah Bay en zetten ze een recordaantal boeken op het boekenplankje. #RadioSavannah