Close

ILFU Filmprogramma:
Mijn Vader is een Vliegtuig (+nabespreking)

Savannah Bay is bij deze voorstelling aanwezig met een boekenstand met het werk van Antoinette Beumer, die tevens zal signeren.

Waar: Kinepolis Utrecht

Wanneer: maandag 27 september van 13.00-15.00

Psychol­o­gisch drama waarin een succesvolle vrouw na de dood van haar moeder ontdekt dat haar eigen leven is gebaseerd op leugens en geheimen. Ze duikt in het verleden om oude trauma’s te verwerken.
Eva heeft alles: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Maar als haar moeder plot­seling over­lijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Ze wordt angstig en begint de grip op de werke­lijkheid te verliezen. Als ze besluit haar vader te bezoeken die al meer dan dertig jaar in een psychi­a­trische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthut­sende ontdekkingstocht naar het verleden. Antoinette Beumer verfilmde met dit psychol­o­gische drama haar eigen, gelijk­namige best­seller uit 2018.

In samenwerking met het Nederlands Film Festival verzorgt ILFU een nagesprek bij de vertoning van de boekverfilming van Mijn vader is een vliegtuig (Openingsfilm NFF 2021). Na de film gaat Oscar Kocken met Antoinette Beumer in gesprek. Het nagesprek duurt 30 minuten, er is boekverkoop door Savannah Bay en de auteur zal signeren.