Close

Hello Benjamin - Goodbye Miriam!

We nemen afscheid van winkelmanager en social-mediakanjer Miriam (zij/haar) en stellen onze nieuwe winkelmanager Benjamin (hij/hem) aan je voor!

Op de achtergrond de voorkant van de boekwinkel. Daaroverheen links een ronde foto van de nieuwe winkelmanager Benjamin en rechts een ronde foto van het gezicht van oud-winkelmanager Miriam. Boven de tekst Hello Goodbye en onder de tekst Benjamin Miriam.

Bedankt Miriam (zij/haar)!

Miriam was sinds oktober 2020 het vaste gezicht in de winkel op zondagen. De afgelopen maanden heeft ze ook de taak op zich genomen als winkelmanager om ons vaste team Savitri en Marischka te ondersteunen. Daar gaat nu verandering in komen. Miriam maakt de overstap naar boombeheer in de stedelijke omgeving. We wensen haar hierbij alle succes! 

Voor Savannah Bay zal ze zich op de achtergrond nog een tijdje bezighouden met de social media, maar de bedoeling is dat zij zich uiteindelijk compleet gaat overgeven aan natuur en boombeheer.

Bedankt voor je inzet en alle mooie momenten Miriam!

Welkom Benjamin (hij/hem)!

Benjamin is vanaf 1 september onze nieuwe winkelmanager. Hij vervangt Miriam en vormt daarmee een duo samen met onze geliefde Savitri. Welkom Benjamin!

Benjamin zal zich voor Savannah Bay in het bijzonder gaan ontfermen over vernieuwende literatuur en voor vragen over sociale media en community outreach kun je bij hem terecht. Wil je Benjamin in levende lijve ontmoeten? Je kunt hem op woensdagmiddag in de winkel op de vloer aantreffen.

Benjamin is socioloog en heeft voorheen als onderzoeker bij de Europese Commissie in Luxemburg gewerkt en in z'n vrije tijd houdt hij van raves en fietsen! Benjamin houdt natuurlijk ook van lezen. Hij verslindt non-fictie en als gen-z'er houdt van sci-fi als stimulerend uitstapje. Een van z'n absoluut favoriete schrijvers is Frantz Fanon.

Benieuwd wie er nog meer allemaal bij Savannah Bay werken of vrijwilliger zijn (geweest)?