Close

In het kader van Culturele Zondag presenteert Savannah Bay op zondag 7 november vanaf 14.00 een programma bomvol lokale auteurs in  Bibliotheek Zuilen. Onverwachte Ontmoetingen:
Savannah Bay in Zuilen

Wanneer: Zondag 7 november – 14.00 uur

Waar: Bibliotheek Zuilen, Zwanenvechtlaan 4, Utrecht

Entree: Gratis

Mariken Heitman
Foto: Jelmer de Haas

Welmoed Jonas

 Het thema van Culturele Zondag op 7 november is Onverwachte Ontmoetingen. In het kader daarvan werkt een boekwinkel uit de binnenstad samen met bieb Zuilen: we brengen het publiek in contact met schrijvers uit de wijk én met nieuwe perspectieven. Savannah Bay presenteert deze zondag vanaf 14.00 uur haar programma en heeft ook een stand met het werk van alle aanwezige auteurs.

Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom.

Om 14.15 uur geeft Laura Wierdsma een korte inleiding over het Savannah-project Queering The City of Literature. Hierna gaat ze in gesprek met auteurs Mariken Heitman en Welmoed Jonas. Deze twee schrijvers waren respektievelijk in 2019 en 2020 onderdeel van het QtCoL-programma. 

Om 14.45 uur is het tijd voor de eerste ‘Schrijver uit de wijk’: dichter en lyrisch chroniqueur Ruben van Gogh draagt voor uit zijn werk.

Tot slot introduceert om 15.30 uur Savannah Bay eigenaar Marischka Verbeek de tweede schrijver uit de wijk introduceren: de Nederlandse dichteres, romanschrijfster, journaliste en columniste Vrouwkje TuinmanNardie Eijsberg (vrijwilliger bij Savannah Bay) gaat daarna met Vrouwkje en de bezoekers in gesprek.

Vrouwkje Tuinman

Ruben van Gogh

We zien je graag op zondag 7 november in Bibliotheek Zuilen.