Close

Maandag 11 oktober is het Internationale Coming Out Dag. Deze belangrijke dag vieren we bij Savannah Bay graag samen met jou. Coming Out Dag begint al vroeg als de burgemeester om 8.30 uur bij het Stadskantoor de regenboogvlag hijst. Samen met andere LHBTQI+ organisaties uit Utrecht is Savannah Bay daarna aanwezig bij het Roze Ontbijt.

Coming Out Dag 2021

Maandag 11 oktober is het Internationale Coming Out Dag. Deze belangrijke dag vieren we bij Savannah Bay graag samen met jou. Coming Out Dag begint voor ons al vroeg als burgemeester Sharon Dijksma om 8.30 uur bij het Stadskantoor de regenboogvlag hijst. Samen met andere LHBTQI+ organisaties uit Utrecht is Savannah Bay daarna aanwezig bij het Roze Ontbijt en komt de website Queer-U-Stories online, met 300 jaar Utrechtse regenboog-geschiedenis!

Vanaf vandaag is de lesbische bestseller In het diepe van Kate Davies exclusief bij Savannah Bay in de aanbieding voor € 5,00. Julia ontdekt als hippe twintiger het lesbische liefdesleven met vallen en opstaan. Dat levert een onvergetelijke, brutale en grappige roman op over liefde, vriendschap en uit de kast komen. Bestel het boek hier in de webshop!

Speciaal voor Coming Out Dag zet Savannah Bay ook twee jonge queer kunstenaars in de spotlights: Jeltje de Koning en Luca van der Vossen. Zij maakten speciaal voor Savannah Bay een zeefdruk van hun mooiste Pride werk. Twee zeefdrukken gaan vandaag exclusief in de verkoop voor E 50 per stuk incl. een speciale kaartenset. De opbrengst gaat geheel naar de makers, ter ondersteuning van hun werk. Hou onze Instagram en Facebookpagina in de gaten en wees er snel bij! 

Savannah Bay wenst je een goede Coming Out Dag!

Omdat er wat ons betreft nooit genoeg vlaggen kunnen wapperen, krijg je alleen op Coming Out Dag op alle regenboog- en pridevlaggen in de winkel en webshop 25% korting: gebruik de code RAINBOW21 en je korting wordt automatisch verrekend.