Close

Boekenweek 2021

Boekenweek 2021

De Boekenweek is dit jaar van 29 mei tot en met 6 juni en heeft als thema Tweestrijd. Het zinderende Boekenweekgeschenk Wat Wij Zagen werd dit jaar geschreven door Hanna Bervoets. Je krijgt deze de hele maand juni cadeau bij aankoop van € 15,- aan Nederlandstalige boeken!
 
Roxane van Iperen schreef het Boekenweekessay De Genocide Fax, te koop voor € 3,75. Zowel het geschenk als het essay zijn tot 30 juni (of zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar bij Savannah Bay.

Tijdens de Boekenweek geven een veeltal auteurs acte de présence in Savannah Bay. Bestel van te voren één of meer van de onderstaande boeken en ontvang een speciaal door de auteur(s) gesigneerde versie! Geef bij je bestelling op welke naam/tekst er in het boek mag. Alle titels vind je bij elkaar in onze webshop >>

Zaterdagochtend 29 mei beginnen we al vroeg met een signeersessie door Robbert Blokland en Jessica van Geel. Zij signeren hun boek Als je maar gelukkig bent. Meer informatie vind je hier.


Zaterdagavond 29 mei presenteren we een speciale livestream editie van De VoorjaarSalon: het event van Savannah Bay waarin je kennis maakt met nieuw werk van talentvolle auteurs. In de winkel zijn te gast: Renée van Marissing (Onze Kinderen) en Yentl van Stokkum (Ik zeg Emily). Ze dragen voor uit hun pas verschenen boeken, vertellen over hun werk en beantwoorden vragen van het publiek. Daarnaast signeren zij speciaal deze avond hun werken, die van te voren bij Savannah Bay besteld kunnen worden. Meer informatie vind je hier.


Op maandagmiddag 31 mei komen Lize Spit (
Ik ben er niet) en Sofie Lakmaker (De geschiedenis van mijn seksualiteit) hun werk signeren. Klik hier voor meer informatie over deze signeersessie.


Op vrijdag 4 juni is de Leesclubavond met Babs Gons over haar bundel Doe Het Toch Maar. Bekijk op deze avond via deze link d
e livestream en geniet van Babs’ voordrachten.

 

Zaterdagmiddag 5 juni komt één van onze favoriete auteurs Eva Meijer haar splinternieuwe boek Haar vertrouwde gedaante signeren! Bestel het boek nu in onze webshop met een persoonlijke opdracht, of kom langs op zaterdag 5 juni.


Als kers op de taart komen Nydia van Voorthuizen en Marie Lotte Hagen (Damn, Honey) deze week in de winkel om hordes pre-orders van hun nieuwe boek Damn Horny te signeren.

Tips van het Savannah Bay team voor De Boekenweek!

Adres

Openingstijden

Agenda