Close

Boekenweek van Jongeren

Van 17 september t/m 26 september is het de Boekenweek van Jongeren! Door middel van de gratis bundel 3PAK, scholentournee Literatour en de prijs voor het Beste Boek voor Jongeren worden jongeren van 15 t/m 18 geïnspireerd door boeken en verhalen die écht bij ze passen. 

Tijdens de Boekenweek van Jongeren is de geschenkbundel 3PAK verkrijgbaar bij alle boekhandels en bibliotheken. 3PAK bevat dit jaar verhalen van drie auteurs: Splinter Chabot, Khalid Boudou en graphic novelmaker Aimée de Jongh. 

Speciaal voor de Boekenweek van Jongeren heeft Savannah Bay onze 20 beste jeugdtitels op een rijtje gezet: 15 Nederlandse, en 5 Engelse. Hierin vind je jeugdboeken met thema’s die typisch bij onze winkel passen, zoals LHBT+ en BIPOC-verhalen. Kom vooral ook een kijkje nemen in de winkel, want daar hebben we nog meer liggen. Leuk als cadeau of leesvoer voor jezelf! 

Tales of Youth: Boekenclub voor Jongeren

Savannah Bay organiseert vanaf oktober Tales of Youth: een boekenclub voor jongeren tussen 15-18. Nieuwsgierig? Klik op het knopje voor meer informatie!
Boekenclub