Close

Zaterdag 9 april staat in onze agenda vol met hartjes, want dan begint de Boekenweek, met als thema ‘Eerste liefde’. En Savannah heeft een prachtige start want niemand minder dan Édouard Louis komt zijn nieuwe boek bij ons signeren op 9 april.

Zaterdag 9 april staat in onze agenda vol met hartjes, want dan begint de Boekenweek, met als thema ‘Eerste liefde’. En Savannah heeft een prachtige start want niemand minder dan Édouard Louis komt zijn nieuwe boek bij ons signeren op 9 april.

Bovendien organiseren we een échte Savannah Bay verhalenavond op 15 april. Voorlezen uit, en vertellen over je eerste boekenliefde: we gaan er allemaal van genieten. Meer informatie over deze bijzonder avond vind je in het nieuwsbericht.

Met het thema ‘Eerste Liefde’ in ons achterhoofd zijn wij onze winkel in gedoken. Het resultaat is een mooie leeslijst met verhalen uit onze collectie over eerste liefdes in alle vormen en maten. 

Hieronder kun je ook een selectie vinden van de eerste (en huidige) boekenliefdes van onze vrijwilligers. Meer hiervan vind je in de winkel in onze etalage én in onze webshop: zie de  Eerste Liefde Leeslijst in onze webshop.

Tijdens de Boekenweek krijg je het Boekenweekgeschenk van Ilya Leonard Pfeijffer cadeau bij aankoop van €15,- aan Nederlandstalige literatuur. Daarnaast kun je het speciale Boekenweekessay van Marieke Lucas Rijneveld kopen voor slechts €5,-

Kom je ons leesfeestje meevieren tijdens de Boekenweek? We hebben een winkel vol prachtige boeken voor je, klaar om door jou ontdekt te worden. Ook is onze webshop dag en nacht open en staan onze fietskoeriers te trappelen om je boeken aan de deur te bezorgen; ook fijn als cadeau-service voor iemand anders.