Close

Boekenclub voor Jongeren: Tales of Youth

.

Max 8 deelnemers. 

Leeftijdsgroep 15-18. Kosten €30,-.

Wanneer: Donderdag 7, 14, 21 en 28 oktober – 19.00-20.30

In de Boekenweek van Jongeren lanceert Savannah Bay ‘Tales of Youth’: de nieuwe boekenclub speciaal voor jongeren. In een kleine groep bespreken we young adult boeken en de thema’s die zich daarin voortdoen. Je leert nieuwe mensen van je eigen leeftijd kennen, denkt na over de dingen die jullie belangrijk vinden in het leven, en je leert op een andere manier naar literatuur en taal te kijken. Dit alles met mensen die net zoveel van lezen houden als jij! 

In de eerste boekenclub lezen we The Inexplicable Logic of My Life/De Onverklaarbare Logica van Mijn Leven van Benjamin Alire Sáenz. Dit boek gaat over bijzondere levensthema’s zoals opgroeien, identiteit, en “chosen family”. In vier sessies van ongeveer 1,5 uur bespreken we onze gedachten over het boek en de thema’s. De boekenclub wordt begeleid door vrijwilligers van Savannah Bay.

Wil je meedoen? Geef je dan nu op voor de cursus. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. De cursus kost €30 en je ontvangt:

• Het boek De Onverklaarbare Logica Van Mijn Leven in het Nederlands of Engels (eigen keuze).
• Een goodiebag met extraatjes.
• Bij elke sessie een hapje en een drankje.

Je kan je boek met goodiebag ophalen in de Boekenweek van de Jongeren van 17-26 september. Daarna kun je meteen beginnen met lezen!