Close

Boekenweek | Babs Gons Leesclub

Vrijdag 4 juni – 20:00 > livestream vanuit de winkel.

Doe het toch maar

Babs Gons (1971) is dé koningin van spoken word. Ze is schrijver, performer, Het Parool-columnist, theatermaker, host en docent. Een selectie van haar eigen teksten verscheen eerder onder de titel Hoe kan het toch? In 2018 ontving ze de Black Achievement Award in de categorie Kunst en Cultuur voor haar jarenlange werk binnen de culturele sector. Haar boek HARDOP verscheen in 2019, waarin zij achttien toonaangevende performers uit de spoken word-scene voor het voetlicht brengt. In mei 2021 verscheen haar dichtbundel over haar bundel Doe Het Toch Maar.

Op 4 juni is Babs Gons onze eregast in een speciale livestream, exclusief voor klanten van Savannah Bay. Babs draagt voor en Marischka Verbeek interviewt haar over haar pas verschenen bundel Doe het toch maar.

Als je je aanmeldt via bovenstaande knop krijg je na afloop een gesigneerd exemplaar van de bundel én de speciale Boekenweektas met het gedicht van Babs Gons! Vermeld in het opmerkingenveld de tekst die Babs voor je in het boek kan zetten. Na ontvangst van je bestelling mailen we je ook de link toe voor de YouTube livestream. Of bekijk de stream via de knop hieronder.