Close

Boekpresentatie 'Vrouwen versieren voor vrouwen'

Vrijdag 3 juni – 16:00-18:00

Toegang gratis, aanmelden via info@savannahbay.nl

Wat tof! Wij hebben de eer om een gloednieuwe boekpresentatie te verzorgen, namelijk van het boek ‘Vrouwen versieren voor vrouwen‘ van Eline Zegers.  Onze eigen Miriam is de host van deze middag op 3 juni, en daarnaast verzorgen we lekkere hapjes en drankjes bij de borrel aan het eind. Wij kijken er ontzettend naar uit om meer te weten te komen over dit boek.

Toegang is gratis, maar meld je voor ons overzicht graag wel even aan via info@savannahbay.nl

flyer voor het event op 3 juni over het boek 'Vrouwen versieren voor Vrouwen'

Over het boek:

Veel vrouwen vinden vrouwen benaderen doodeng. Het gevolg: niemand neemt initiatief. Zo gaan er veel kansen op vrouwenliefde verloren. Zonde! En bovendien totaal onnodig. Deze gids geeft je inzicht in de werking van aantrekkingskracht en navigeert je door het vrouw-vrouw datingoerwoud naar de prinses op het witte paard.

 Leer hoe je beter wordt in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe je de aantrekkelijkste versie van jezelf wordt. Het hele versierproces is van A tot Z voor je uitgeschreven in herkenbare situaties, veelvoorkomende problemen en persoonlijke anekdotes. Van aanspreken tot zoenen. Van flirten tot een telefoonnummer regelen. Van daten tot verkering vragen. Kom in actie, vind die leuke partner of scharrel(s) en krijg een geweldig liefdesleven.