Close

Lieve klanten!

Na maandenlang dicht te zijn geweest mag de winkel weer open! En dat wordt een bijzonder moment: Woensdag 28 april om 9.00 uur zal Manon Uphoff onze winkel symbolisch heropenen. Onder het motto ‘Wij openen de deur’ knipt Manon een lint door en wordt zij verwelkomd als eerste klant van de dag. Daarna zal Ingmar Heytze, als ‘huisdichter’ van Savannah Bay, een kort gedicht voordragen en eveneens een nieuw favoriet boek aanschaffen. Uiteraard worden hierbij de coronaregels gehandhaafd0

Er mogen maar twee klanten tegelijk in de winkel, dus andere klanten zijn vanaf 10 uur welkom. Via een Facebook-livestream delen we graag deze speciale heropening met jullie. Houd dus onze Facebookpagina in de gaten.

Sharing Stories

Met deze symbolische actie viert Savannah Bay dat de winkel vanaf woensdag weer open mag voor klanten zonder afspraak vooraf.

“De afgelopen maanden kregen we veel mailtjes en telefoontjes van mensen die Savannah Bay missen. Niet alleen vanwege de boeken, maar ook als plek om hun eigen verhaal kwijt te kunnen. Voor veel klanten zijn wij niet alleen een boekwinkel, maar vooral heel belangrijk als middel voor persoonlijke verbinding en communitybuilding. Nu de winkel open is, kunnen we ons weer helemaal focussen op deze manier van sharing stories,” zegt eigenaar Marischka Verbeek.

Winkelen bij Savannah Bay

We zijn heel blij onze deur weer volledig voor klanten te kunnen openen! Dit doen we natuurlijk in overeenstemming met de coronamaatregelen. Wat betekent dit precies voor de winkel?

-Er mogen maximaal drie klanten uit maximaal twee huishoudens tegelijkertijd in de winkel zijn.

-Bestellingen afhalen & betalen doe je nu weer binnen, bij de kassa. 

-Onze fietskoeriers blijven gratis in Utrecht bestellingen bij je thuis bezorgen!

-Op zondagmiddag bieden we nog gelegenheid op afspraak te winkelen tussen 16.30-17.30u.

-En zoals altijd geldt: kom niet als je klachten hebt, draag een mondkapje, houd altijd anderhalve meter afstand. 

We hopen je snel weer te zien bij Savannah Bay!