Close

Signeersessie met Madeleijn van den Nieuwenhuizen

Maandag 27 juni vanaf 14.30u

Toegang: gratis, aanmelden via info@savannahbay.nl

Madeleijn komt op maandag 27 juni om 14.30u naar Savannah Bay voor een signeersessie. En jij kunt hierbij aanwezig zijn!

Zoals de recente ontwikkelingen in de VS maar al te duidelijk maken, moeten we onze rechten verdedigen als we ze willen behouden. Daarom riep rechtshistoricus Madeleijn van den Nieuwenhuizen  via haar Instagramaccount @Zeikschrift mensen op hun argumenten voor en tegen, ervaringen, twijfels en gedachten over abortus te delen. Ingeleid door een bevlogen en persoonlijk essay, staat een ruime selectie van die reacties in ‘Leven en laten leven’, als een genuanceerd gesprek in boekvorm. Op maandag 27 juni komt Madeleijn bij ons signeren. Let op, er is een beperkt aantal exemplaren, dus reserveer jouw exemplaar hieronder!

Over Madeleijn van den Nieuwenhuizen

Madeleijn van den Nieuwenhuizen (29) werkt als rechtshistoricus en mediacriticus. Op haar Instagram-account @Zeikschrift stelt ze misstanden in de Nederlandse media aan de kaak, zoals genderstereotypering, stelselmatige afwezigheid van stemmen en desinformatie. En, de basis van haar boek, ervaringen met abortus van verschillende mensen.

Abortus is geen misdaad: teken de petitie

Abortus is geen misdaad. Toch staat het in Nederland nog altijd in het Wetboek van Strafrecht (artikel 296). Officieel is het strafbaar. Het mag alleen legaal onder bepaalde voorwaarden.

Abortus is een mensenrecht. Laat je stem horen en teken hier de petitie.