Close

Anousha Nzume boekpresentatie

Wanneer: zondag 26 november – 16:00 – 18:00 uur. 
Toegang: gratis.  

Begin november verschijnt bij uItgeverij Pluim het nieuwe boek van Anousha Nzume: Hallo Witte Scholen: Klasse heeft ook een kleur. Anousha komt 26 november naar Savannah Bay voor een interview over het boek en om deze te presenteren en signeren.

Anousha Nzume

Na de bestseller Hallo witte mensen komt Anousha Nzume met een tweede boek over een belangrijk maatschappelijk thema: ongelijke kansen in het onderwijs. Hoe kan het dat kinderen met een gelijke Cito-score toch een verschillend advies voor vervolgonderwijs krijgen? Kleur en klasse blijken hierin vaker dan we willen toegeven een doorslaggevende rol te spelen. Op eigen en gevatte wijze gaat Nzume op onderzoek uit en steekt haar licht op bij wetenschappers, professionals, ouders en kinderen. Daarbij put Nzume uit persoonlijke ervaringen als leerling van kleur en als moeder van schoolgaande kinderen van kleur.

Anousha komt 26 november naar Savannah Bay om haar nieuwe boek te presenteren en signeren. Reserveer nu vast je exemplaar. Kun je er op deze datum niet bij zijn? Vermeld dan in je bestelling bij opmerkingen dat je het later komt halen/toegestuurd wilt krijgen en welke naam je in het boek wilt.