Close

Poëzieweek 2023 - 26 jan t/m 1 feb

Op donderdag 26 januari 2023 start de elfde editie van de Poëzieweek in Vlaanderen en Nederland. De week wordt ingeleid door Gedichtendag op 26 januari. Het thema van dit jaar is: Vriendschap.

Savannah Bay heeft een aantal mooie acties tijdens de Poëzieweek. Zo krijg je bij aankoop van €12,50 het Poëziegeschenk 2023, is er een speciaal Poëzieweekgeschenk van uitgeverij crU en zijn er mooie kaarten van Plint. Hieronder lees je meer over alle acties.

Poeziegeschenk-Er-staat-te-gebeuren-frontcover

Gratis poëziegeschenk bij aankoop van €12,50 aan poëzie

Miriam Van hee en Hester Knibbe schrijven het Poëziegeschenk 2023. De inhoud blijft nog geheim, maar de titel en de cover delen we graag met jullie. Hester Knibbe en Miriam Van hee schrijven naarstig verder aan Er staat te gebeuren. Het resultaat kun je lezen vanaf 26 januari 2023, door een Poëziegeschenk te bemachtigen bij aankoop van €12,50 aan poëzie.

De cover werd fraai vormgegeven door Armée De Verre. In het ontwerp werd gekozen voor twee kleuren die in elkaar overgaan om zo het thema vriendschap te weerspiegelen.

Speciaal poëziegeschenk van uitgeverij crU

‘Een mens heeft niets te zeggen, negen vrolijke villanellen’ is gemaakt door Mark Boog op verzoek van uitgeverij crU. Het geschenk is voor een ieder bij besteding van €12,50 in de winkel.

Gedichtenkrant van het Utrechts Stadsdichtersgilde

In de speciale uitgave 'Ik weet niet eens hoe je heet' zijn meer dan 80 Utrechtse dichters verzameld. Deze gelimiteerde oplage is gratis af te halen bij ons in de winkel!

Gedichtenkaart van Plint

Tijdens de Poëzieweek 2023 krijg je bij bestelling in onze webshop een mooie kaart van Plint cadeau!