Close

Deze zondag 24 oktober interviewt onze Marischka Verbeek vanaf 17.00 uur Mariken Heitman en Anne Broeksma. Ze dragen voor uit hun nieuwste werk (Wormmaan en Vesper) en gaan daarover met elkaar in gesprek.

Savannah's Salon op Zondag:
Mariken Heitman en Anne Broeksma

Wanneer: Zondag 24 oktober – 17.00-18.00

Waar: Uitalage Utrecht, Steenweg 34

Entree: Gratis

Mariken Heitsman

De hele maand oktober presenteren we op zondag daverende schrijverssalons. Op het menu staan gesprekken met Utrechtse schrijvende supersterren, voordrachten en meer!

Als afsluiter interviewt onze Marischka Verbeek op zondag 24 oktober Mariken Heitman en Anne Broeksma. Ze dragen voor uit hun nieuwste werk (Wormmaan en Vesper) en gaan daarover met elkaar in gesprek.

Mariken Heitman (1983) studeerde biologie in Utrecht. Enkele jaren werkte ze als tuinder en docent groenteteelt en natuur. Ze publiceerde korte verhalen op deFusie, De Optimist en Papieren Helden. In 2019 verscheen haar debuutroman De wateraap bij uitgeverij Atlas Contact. In augustus 2021 verscheen haar tweede roman Wormmaan.

Anne Broeksma (1987) schrijft poëzie, korte verhalen en journalistiek. In 2014 debuteerde ze met de bundel Regen kosmos kamerplant bij Uitgeverij Atlas Contact, ze stond op podia als Crossing Border en Lowlands en is lid van het Utrechts Stadsdichtersgilde. Daarnaast schreef ze de afgelopen jaren korte verhalen bij het Shortreads-collectief. In januari 2021 verscheen haar bundel Vesper.

Anne Broeksma