Close

Haroon Ali signeert!

Wanneer: zondag 17 december, 16.00 – 17.00u. 
Toegang: gratis

Haroon Ali komt op zondag 17 december om 16:00 naar Savannah Bay om zijn nieuwe boek Spectrum te signeren. Reserveer nu vast je exemplaar via onze webshop!

De steeds langer wordende reeks letters van de lhbtiq-community wordt vaak samengevat als de regenbooggemeenschap. Maar deze ‘gemeenschap’ bestaat uit vele identiteiten en (sub)groepen. Ze vinden herkenning bij elkaar en strijden samen voor meer acceptatie, maar er zijn onderling ook grote contrasten in hun ervaringen en de levens die ze leiden.

 

Voor Spectrum interviewde Haroon Ali tientallen queer activisten, opiniemakers en rolmodellen. Hij onderzoekt wat hen bindt en over welke maatschappelijke kwesties ze het oneens zijn. Nieuwsgierig, helder en inspirerend schetst Ali de contouren en uitdagingen van de regenbooggemeenschap in de 21ste eeuw.

Haroon Ali komt op 17 december naar Savannah Bay  om zijn nieuwe boek te signeren. Reserveer nu vast je exemplaar. Kun je er op deze datum niet bij zijn? Vermeld dan in je bestelling bij opmerkingen dat je het later komt halen/toegestuurd wilt krijgen en welke naam je in het boek wilt.