Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Spreekuren

 
 

Savannah Bay biedt iedere donderdag een inloopspreekuur over diverse thema's, i.s.m. diverse partner-organisaties en experts.

Je kunt op de donderdagavond (= koopavond) tussen 19 - 21 uur bij ons langskomen voor deskundige informatie en/of een goed gesprek. Van homoseksualiteit tot poly-amorie, van BDSM tot aseksualiteit, van transgender tot coming-out - allerlei onderwerpen kun je hier in alle rust en privacy bespreken. De spreekuren vinden plaats in het kantoor achter de winkel, niet in de winkel zelf.
En dan hebben wij er altijd nog wel een goed boek bij en een gratis kopje koffie of thee. ;-)

Laagdrempelig
Toegang gratis, winkel is open ivm koopavond, aanmelden niet nodig, je kunt zo binnenlopen.

Wanneer welk spreekuur door wie?

Op de tweede donderdag van de maand zit Roos Reijbroek voor je klaar. Als relatiecoach (De Vrije Ruimte) begeleidt ze mensen die bezig zijn met polyamorie en andere alternatieve relatievormen. Als organisator en gespreksleider van De Meerminners geeft ze ruimte aan non-monogamisten om (h)erkenning bij elkaar te vinden en een community te vormen. Daarnaast is ze publiek spreker en geeft ze educatie aan zorgprofessionals over non-monogamie. 
Wil je zonder morele begrenzing vertellen over wat er in je relatie(s) gebeurt? Wil je actief gecoacht worden omtrent je relationele situatie? Wil je praktische tips en trucs die je helpen bij het openen van je relatie? Of wil je liever boekentips? Het kan allemaal. Kritisch, doortastend en enthousiast gaat Roos met je in gesprek.


De vierde donderdag van de maand is het domein van Marije Janssen (Platform voor Seksualiteit). Marije Janssen organiseert sinds 2007 de meest uiteenlopende activiteiten over seksualiteit. Daarnaast werkt Marije tevens met en voor professionals op het gebied van seksualiteit. We zijn trots dat deze expert bij ons een spreekuur komt houden. Heb je vragen over consent, worstel je met je seksuele verlangens of ben je gewoon op zoek naar toffe queer of feministische porno en je weet niet waar je die kan vinden, Marije staat je met veel plezier te woord. Open, nieuwsgierig, positief en met verstand van zaken.

Spreekurenagenda voorjaar 2019

Spreekuren Roos: 

do 11 januari

14 februari

do 14 maart

do 18 april

do 16 mei

do 20 juni

Spreekuren Marije:

do 24 januari

do 28 februari

do 28 maart

do 25 april

do 23 mei

do 28 juni