Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Spreekuren

 
 

Savannah Bay biedt iedere donderdag een inloopspreekuur over diverse thema's, i.s.m. diverse partner-organisaties en experts.

Je kunt op de donderdagavond (= koopavond) tussen 19 - 21 uur bij ons langskomen voor deskundige informatie en/of een goed gesprek. Van homoseksualiteit tot poly-amorie, van BDSM tot aseksualiteit, van transgender tot coming-out - allerlei onderwerpen kun je hier in alle rust en privacy bespreken. De spreekuren vinden plaats in het kantoor achter de winkel, niet in de winkel zelf.
En dan hebben wij er altijd nog wel een goed boek bij en een gratis kopje koffie of thee. ;-)

Laagdrempelig
Toegang gratis, winkel is open ivm koopavond, aanmelden niet nodig, je kunt zo binnenlopen.

Wanneer welk spreekuur door wie?

Op de 2e donderdag van de maand is Roos Reijbroek (Meerminners) aanwezig. Zij is deskundige op het gebied van non-monogamie.
 Je bent dan van harte welkom om langs te komen tijdens haar maandelijkse inloopspreekuur voor polyamoristen en andere consensuele non-monogamisten.
Hierin kun je vragen stellen, je ervaringen delen en doet Roos haar best om je te ondersteunen en verdere informatie te geven. Zie ook de website van de Meerminners.

De 4e donderdag van de maand is vanaf 22 september het domein van Marije Janssen (Get a Room). Marije Janssen organiseert sinds 2007 de meest uiteenlopende activiteiten over seksualiteit.  Daarnaast werkt ze tevens met en voor professionals op het gebied van seksualiteit. We zijn trots dat deze expert bij ons haar spreekuur komt houden.Heb je vragen over consent, worstel je met je seksuele verlangens of ben je gewoon op zoek naar toffe queer of feministische porno en je weet niet waar je die kan vinden, Marije staat je met veel plezier te woord. Open, nieuwsgierig, positief en met verstand van zaken.

Spreekurenagenda

Spreekuren Roos: 

do 3 augustus 

do 14 september

do 12 oktober 

do 9 november

do 14 december

do 11 januari

Spreekuren Marije:

do 24 augustus

do 28 september

do 26 oktober

do 30 november

do 28 december

do 25 januari