Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Zakelijk

 
 

Savannah in business

Savannah Bay kan voor uw bedrijf elk leverbaar boek leveren, in kleine of grote aantallen. Studieboeken voor trainingen, woordenboeken, belastingalmanakken, relatiegeschenken of personeelscadeautjes... u kunt het makkelijk, snel en zonder extra kosten bij ons bestellen.

Staat het boek niet in onze webwinkel, dan bestellen we dit boek voor u bij onze leveranciers. Levertijd en prijs van de boeken zijn gelijk aan die in andere boekwinkels. We zoeken voor u alle gewenste aanvullende informatie op, zodat u een goede keus kunt maken.

Wanneer u dat wenst, denken we graag met u mee. Bijvoorbeeld als u nieuwe relatiegeschenken nodig hebt of als u een mooi boek voor een jubilaris zoekt. Ook kerstpakketten of personeelscadeautjes kunnen we op maat samenstellen.

Binnen Utrecht kunnen wij uw bestelling gratis bezorgen.

Met elke bestelling die u bij Savannah Bay plaatst, steunt u ons om deze bijzondere winkel in stand te houden.

Savannah's business klanten zijn o.m. Rabobank Nederland, Universiteit Utrecht, Gemeente Utrecht, Alting Uitvaart, Fundeon, Fugro, Hogeschool Utrecht, Bouwens Tekst, Vertaalbureau Van Hoorn, Melusine Tekstbureau, VluchtelingenWerk Midden-Nederland, Atelier Noyons e.v.a.

Hieronder vindt u het bestelformulier (de betaling kan op rekening).

Bestelformulier (zakelijke klanten)

E-mail adres   
Naam   
Adresgegevens   
Postcode   
Plaats   
Telefoonnummer   
Bestelling #1   
Bestelling #2   
Bestelling #3   
Bestelling #4   
Bestelling #5   
S.v.p. aankruisen wat gewenst is:  
De bestelling wordt zo spoedig mogelijk naar mij verstuurd. Ik ontvang een factuur bij mijn bestelling, zodat ik het verschuldigde bedrag incl. de portokosten kan overmaken.
 
Ik ontvang een bericht dat de boeken/artikelen in de winkel klaarliggen en haal de boeken bij Savannah Bay af tegen contante betaling.
 
De bestelling moet als cadeau naar een ander adres gestuurd (Savannah Bay zorgt voor een feestelijke verpakking), nl. naar:
 
 
Indien cadeau, naam ontvanger   
Indien cadeau, adres ontvanger   
Indien cadeau, postcode ontvanger   
Indien cadeau, plaats ontvanger   
Visual CAPTCHA  Om zeker te zijn dat geen software of script maar een persoon dit formulier invult, vragen we je om de links getoonde karakters in te vullen in het volgende tekstvakje. Karakters:  
De factuur wordt naar mij verzonden.

boekwinkel Savannah Bay

Telingstraat 13
3512 GV  Utrecht

Wilt u eerst meer informatie?

Contactpersoon zakelijke klanten: Marischka Verbeek

E-mail: info@savannahbay.nl

tel:  (030) 231 44 10
fax: (030) 234 21 50