Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Support

 
 

Savannah needs you!

Savannah Bay heeft een rijke geschiedenis en een stevige basis in het heden. Helaas ziet onze toekomst er wat minder rooskleurig uit. Mensen hebben minder tijd om te shoppen en te lezen, en Bol zorgt voor stevige concurrentie online. We werken hard aan nieuwe initiatieven, maar we kunnen het niet alleen.

Daarom roepen we de hulp in van Savannah’s supporters, klanten en vrienden van vroeger, nu, en in de toekomst.

Wat is het?

Savannah’s Support, de naam zegt het al, is een supportersnetwerk  van donateurs  die wellicht niet veel tijd en/of interesse (meer) hebben om veel boeken te kopen/lezen, maar die het wel belangrijk vinden dat de winkel bestaat en het werk van Savannah Bay van harte willen ondersteunen.

Waarom donateur worden?

Bijvoorbeeld omdat:

  • je ooit hier je eerste lesbische roman hebt gekocht en je nu je 17jarige buurmeisje hetzelfde gunt.
  • je het belangrijk vindt dat er een plek in Utrecht is, waar niet alleen bestsellers liggen, maar ook debuten van onbekende auteurs.
  • je ons baanbrekende werk voor transgenders wilt ondersteunen. 
  • je houdt van een divers winkelaanbod, ook en juist in een binnenstad vol winkelketens en filialen.
  • Of omdat je hier ooit zelf hebt meegeholpen aan het ontstaan van een prachtige, unieke winkel en je deze geschiedenis niet verloren wilt zien gaan.

Hoe werkt het?

Savannah Bay is deels eigendom van Stichting De Luister. Door mee te doen aan Savannah’s Support word je donateur van deze Stichting. De Luister werft de fondsen en is verantwoordelijk voor de activiteiten van de winkel, zoals literaire avonden, workshops etc.

Hoe kan ik doneren?

Je kunt donateur worden via de webshop (betaling via iDeal of Paypal). Betaal je liever niet online, dan kun je je aanmelden met het aanmeldingsformulier in de winkel of door ons een mailtje te sturen met je gegevens. We sturen jou dan een factuur, zodat je het gewenste bedrag kunt overmaken .

Hoeveel kost het?

Om lid te worden van Savannah’s Support betaal je een donatie van minimaal € 25,00 per jaar. Meer mag natuurlijk altijd. ;-)

De Stichting heeft een ANBI verklaring, dus je donatie is fiscaal aftrekbaar.

What's in it for me?

  • Je maakt het voortbestaan van een unieke winkel mogelijk, incl. bijzondere activiteiten als workshops, lezingen, festivals, discussies.
  • Je krijgt korting bij bezoek aan alle activiteiten van Savannah Bay;
  • Je wordt speciaal uitgenodigd voor onze uitverkoopborrel in januari van elk jaar;
  • Je krijgt de unieke poëzie-CD van de Utrechtse Asfaltfeeën (Ingmar Heytze, Ellen Deckwitz & Cor van Ingen) cadeau bij aanmelding
  • En jaarlijks organiseren we een speciale bijeenkomst voor alle supporters, om te netwerken en voor de gezelligheid.

Meer informatie

Marischka Verbeek, info@savannahbay.nl, 030-2314410