Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Nieuws

 
 

Prijsvraag: wat is jouw Heytze-favoriet?

Naar aanleiding van de verschijning van de nieuwe bundel van Ingmar Heytze houden we een Heytze-prijsvraag.
Wat is jouw persoonlijke favoriete gedicht van Heytze?
Stuur ons jouw keuze in - met toelichting - en je maakt kans op een exemplaar van De Veertig van Heytze

Op zondagmiddag 2 februari presenteert Ingmar Heytze bij Savannah Bay zijn nieuwe bundel: De Veertig van Heytze. Geen nieuwe gedichten van hem zelf, maar een verzameling van zijn favoriete gedichten van andere dichters, met een uitgebreide toelichting van zijn keuze.

Benieuwd naar deze nieuwe bundel van Heytze? We mogen twee exemplaren weggeven. Stuur ons een antwoord (met toelichting) op deze vraag:

wat is jouw favoriete gedicht van Ingmar Heytze zélf? En vooral: waarom?

De twee leukste inzendingen worden beloond met een exemplaar van De Veertig van Heytze, uit te reiken tijdens de presentatie op 2 februari. En je mag je favoriete gedicht ter plekke komen voordragen!

Stuur je antwoord uiterlijk 31 januari a.s. naar info@savannahbay.nl. Winnaars krijgen 1 februari bericht.

 

do 23 febr geen koopavond

Geef mij maar een boek!

Dit jaar doen wij weer mee aan de actie ''Geef mij maar een boek!''. Met deze actie willen we klassiekers uit de Nederlandse jeugdliteratuur beschikbaar maken aan de huidige generatie jongeren. Daarom is het boek "Achtste-groepers huilen niet'' nu voor het bijna symbolische bedrag van twee euro verkrijgbaar in onze winkel (dus niet in de webshop!). 

Week van het Korte Verhaal

 Op Valentijnsdag begint de Week van het Korte Verhaal. Vijfentwintig boekhandels door heel Nederland en België doen voor de zesde keer mee met dit initiatief om de kunst van het korte verhaal meer aandacht te geven. Savannah Bay hoort daar natuurlijk ook bij met onze eerste Tranforming Stories als korte verhaal-evenement.

Transforming Stories

Op 18 februari hebben we de eerste aflevering van een serie events onder de noemer 'Transforming Stories'. De aanleiding van dit initiatief is het feit dat Marischka Verbeek precies 20 jaar geleden eigenaar van Savannah Bay is geworden. We vieren dit in 2017 met zo'n 10 events rond het thema Transforming Stories. Verhalen en hun betekenis in je eigen leven staan centraal; het zijn interactieve events met diverse sprekers.

Savannah's Women's Day

Jullie weten het natuurlijk allang; 8 maart is het weer Internationale Vrouwendag. Aangezien wij onze roots als feministische boekhandel nooit verloochenen, hebben we rond deze datum maar liefst drie speciale events gepland staan.