Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Nieuws

 
 

Prijsvraag: wat is jouw Heytze-favoriet?

Naar aanleiding van de verschijning van de nieuwe bundel van Ingmar Heytze houden we een Heytze-prijsvraag.
Wat is jouw persoonlijke favoriete gedicht van Heytze?
Stuur ons jouw keuze in - met toelichting - en je maakt kans op een exemplaar van De Veertig van Heytze

Op zondagmiddag 2 februari presenteert Ingmar Heytze bij Savannah Bay zijn nieuwe bundel: De Veertig van Heytze. Geen nieuwe gedichten van hem zelf, maar een verzameling van zijn favoriete gedichten van andere dichters, met een uitgebreide toelichting van zijn keuze.

Benieuwd naar deze nieuwe bundel van Heytze? We mogen twee exemplaren weggeven. Stuur ons een antwoord (met toelichting) op deze vraag:

wat is jouw favoriete gedicht van Ingmar Heytze zélf? En vooral: waarom?

De twee leukste inzendingen worden beloond met een exemplaar van De Veertig van Heytze, uit te reiken tijdens de presentatie op 2 februari. En je mag je favoriete gedicht ter plekke komen voordragen!

Stuur je antwoord uiterlijk 31 januari a.s. naar info@savannahbay.nl. Winnaars krijgen 1 februari bericht.

 

Pitch je eigen boek ~ in consignatie spreekuur

De laatste tijd worden we overspoeld met aanbiedingen van publicaties uitgegeven in eigen beheer. Vaak mooie en bijzondere boeken, maar het zijn er wel wat veel. Het kost ons teveel tijd en energie om alle aanbiedingen en verzoeken om boeken in consignatie netjes af te handelen. Daarom hebben we nu de oplossing bedacht: het in consignatie spreekuur!

Kookboeken7daagse

Aandacht voor de lekkerste non-fictie rubriek: onze kookboeken!

Vanaf 11 november krijg je het Kookboekengeschenk van ons cadeau bij aankoop van E 19,50 aan kookboeken.

 

Savannah's Youtube

Hebben jullie het filmpje van onze tocht tijdens de Canal Pride gezien op Facebook? Nee? Wist je dat we ook een Youtube-kanaal hebben waar dit filmpje en vele anderen terug te vinden zijn? We gaan hier in de toekomst nog veel meer teamtips, verslagen van evenementen en speciale acties plaatsen!

Hou ons kanaal in de gaten en abonneer je op ons kanaal!

Savannah Bay in top vijf mooiste boekwinkels

Goed nieuws! Savannah Bay is op nummer twee geëindigd in de top vijf van mooiste boekwinkels in Nederland volgens schrijvenonline.org, de website van Schrijven Magazine. Wij zijn erg vereerd om in dit lijstje genoemd te worden tussen deze mooie selectie van collega's!

Expositie "Notes to my father" tijdens Midzomergracht

Ter gelegenheid van het Midzomergracht Festival exposeert fotograaf Marijn Kuijper bij ons werk uit zijn project 'Notes to my father'. Marijn Kuijper is fotograaf en heeft een voorliefde voor het vertellen van kleine en intieme verhalen. In ‘Notes to my father’ onderzoekt Marijn de connectie tussen hem en zijn vader.