Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Nieuws

 
 

Prijsvraag: wat is jouw Heytze-favoriet?

Naar aanleiding van de verschijning van de nieuwe bundel van Ingmar Heytze houden we een Heytze-prijsvraag.
Wat is jouw persoonlijke favoriete gedicht van Heytze?
Stuur ons jouw keuze in - met toelichting - en je maakt kans op een exemplaar van De Veertig van Heytze

Op zondagmiddag 2 februari presenteert Ingmar Heytze bij Savannah Bay zijn nieuwe bundel: De Veertig van Heytze. Geen nieuwe gedichten van hem zelf, maar een verzameling van zijn favoriete gedichten van andere dichters, met een uitgebreide toelichting van zijn keuze.

Benieuwd naar deze nieuwe bundel van Heytze? We mogen twee exemplaren weggeven. Stuur ons een antwoord (met toelichting) op deze vraag:

wat is jouw favoriete gedicht van Ingmar Heytze zélf? En vooral: waarom?

De twee leukste inzendingen worden beloond met een exemplaar van De Veertig van Heytze, uit te reiken tijdens de presentatie op 2 februari. En je mag je favoriete gedicht ter plekke komen voordragen!

Stuur je antwoord uiterlijk 31 januari a.s. naar info@savannahbay.nl. Winnaars krijgen 1 februari bericht.

 

DWDD Boek van de Maand April

Gisterenavond was Lenneke voor de laatste keer dit seizoen te gast bij DWDD. Met haar collega-panelleden koos ze weer de beste boeken die deze maand uitkwamen. De keuze voor het Boek van de Maand is gevallen op "Het einde van de eenzaamheid" van Benedict Wells. En niet getreurd fans; na de zomerstop zit Lenneke nog een heel seizoen bij DWDD aan tafel. 

Maand van de Filosofie 2017

April is traditiegetrouw de Maand van de Filosofie in de boekhandel.

Door heel België en Nederland worden filosofische programma's, lezingen, debatten en festivals georganiseerd.

Dit jaar met het thema RUST.

ILFU komt eraan!

Het driedaagse literatuurfeest barst binnenkort weer los!

Talloze (inter)nationale schrijvers komen tijdens het festival met lezers en vertalers bijeen in TivoliVredenburg. Tim Parks, Sonja Barend, Paulien Cornelisse, Gerd Busse, Mary Costello, Hannah van Binsbergen en Herman Koch zijn nu toegevoegd aan het programma.
DWDD Boek van de Maand Maart

Savannah's winkelmanager Lenneke de Ruijter was gisteren wederom te gast aan tafel bij Matthijs om samen met haar collega-panelleden de beste boeken van de maand te belichten. Hieronder lees je meer over de titels die het boekenpanel deze keer tot de uitverkoren tips uitriep. 

Boekenweek 2017: Verboden Vruchten

De Boekenweek staat weer voor de deur en dat betekent ook voor Savannah Bay drukke dagen! Van 25 maart tot 2 april vieren wij een week lang het bestaan van het boek en de literatuur. Het thema dit jaar is Verboden Vruchten. Uiteraard is er ook weer een Boekenweekgeschenk geschreven door Herman Koch dat gratis weggeven wordt bij aankoop van 12,50 aan Nederlandstalige boeken.