Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Nieuws

 
 

Prijsvraag: wat is jouw Heytze-favoriet?

Naar aanleiding van de verschijning van de nieuwe bundel van Ingmar Heytze houden we een Heytze-prijsvraag.
Wat is jouw persoonlijke favoriete gedicht van Heytze?
Stuur ons jouw keuze in - met toelichting - en je maakt kans op een exemplaar van De Veertig van Heytze

Op zondagmiddag 2 februari presenteert Ingmar Heytze bij Savannah Bay zijn nieuwe bundel: De Veertig van Heytze. Geen nieuwe gedichten van hem zelf, maar een verzameling van zijn favoriete gedichten van andere dichters, met een uitgebreide toelichting van zijn keuze.

Benieuwd naar deze nieuwe bundel van Heytze? We mogen twee exemplaren weggeven. Stuur ons een antwoord (met toelichting) op deze vraag:

wat is jouw favoriete gedicht van Ingmar Heytze zélf? En vooral: waarom?

De twee leukste inzendingen worden beloond met een exemplaar van De Veertig van Heytze, uit te reiken tijdens de presentatie op 2 februari. En je mag je favoriete gedicht ter plekke komen voordragen!

Stuur je antwoord uiterlijk 31 januari a.s. naar info@savannahbay.nl. Winnaars krijgen 1 februari bericht.

 

Nagenieten van Queering the City

Afgelopen vrijdag (22 juni) was het dan eindelijk zover: Queering the City of Literature - een project waar we allemaal maandenlang hard naar toe hebben gewerkt. En wat hebben we ervan genoten!

 

 

De moeder, de vrouw, de Boekenweek

 

Naar aanleiding van het thema van de Boekenweek 2019 - 'de moeder de vrouw'- roept Savannah Bay vrouwelijke auteurs op een alternatief Boekenweek geschenk te schrijven!


Queering the City heeft een website!

 Queering the City of Literature - ons mooie project tijdens het Midzomergracht Festival op 22 juni - heeft nu een eigen website! Hier kun je meer lezen over de inhoud van het project en we posten iedere dag een blog met nieuwe updates en leuke weetjes.

Queering the City of Literature

Op vrijdag 22 juni presenteert Savannah Bay Queering the City of Literature - het interactieve en literaire programma tijdens het jaarlijkse MidZomerGracht Festival - waarin de wisselwerking tussen het queer lichaam en de stad centraal staat. Speciaal voor deze avond zullen Aafke Romeijn, Mounir Samuel en Olave Basabose een nieuwe tekst schrijven die ze komen voordragen op deze avond.

Boekenweek 2018: Natuur

De Boekenweek begint bijna en dat betekent ook voor Savannah Bay drukke, maar erg leuke dagen! Van 10 t/m 18 maart vieren wij een week lang het bestaan van het boek en de literatuur. Het thema dit jaar is Natuur. Het Boekenweekgeschenk is geschreven door Griet op de Beeck en wordt gratis weggegeven bij een besteding van 12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Het Boekenweekessay is dit jaar geschreven door Jan Terlouw en ligt vanaf 10 maart voor 3,50 in de winkel.