Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Agenda

 
 

Queering the City of Literature

22 juni 2018 - 20:00 uur
Organisator: Savannah Bay
Locatie: Savannah Bay

 

Op vrijdag 22 juni presenteert Savannah Bay Queering the City of Literature - het interactieve en literaire programma tijdens het MidZomerGracht Festival (het voormalige Uit de Boekenkast in een nieuw jasje) waarin de wisselwerking tussen de stad en het queer lichaam centraal staat. Speciaal voor deze avond zullen drie topauteurs – Aafke Romeijn, Mounir Samuel en Olave Nduwanje – een nieuwe tekst schrijven die zij komen voordragen op deze avond.

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe de stad een invloed kan hebben op hoe je als queer lichaam door deze stad beweegt? Of hoe je als queer lichaam je ruimte kan claimen in een stad? Dit zijn vragen waar de drie auteurs zich over hebben gebogen en waar zij drie unieke, en vooral inspirerende, teksten over hebben geschreven.

Op 22 juni zullen de auteurs hun teksten voordragen waarna we met zijn allen in groepjes de binnenstad van Utrecht ingaan om deze teksten in fragmenten door de binnenstad te verspreiden (geïnspireerd door Implementation). Op deze manier wordt het mogelijk om op interactieve wijze de teksten door de bril van de stad te lezen en andersom.

Door middel van foto's die je gaat maken met je smartphone zullen deze foto's/fragmenten live op een blog worden gepost waarvan uiteindelijk een zine wordt gemaakt die we presenteren op een vervolgavond in september.

Volg al het nieuws en weetjes omtrent Queering the City of Literature op onze speciale website!

Queering the City wordt mogelijk gemaakt door het K.F. Hein Fonds en de Gemeente Utrecht.Dit wil je niet missen! Reserveer tijding een kaartje via info@savannahbay.nl of koop een ticket in de webshop.

Kosten: E 12,50
Start: 20.00 uur (aanvang 19.30 uur)