Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Agenda

 
 

What's the Story? Voorjaars voorleesavond!

10 maart 2018 - 20:00 uur
Organisator: Savannah Bay
Locatie: Savannah Bay

We vieren het begin van de Boekenweek met de tweede editie van What's the Story, voor iedereen die van voorlezen en voorgelezen worden houdt! Net als de Boekenweek heeft deze avond als thema "natuur". Kom luisteren naar ontspannende, verrijkende en grappige verhalen, of neem je zelfgeschreven of favoriete gedicht, korte verhaal of essay mee en draag het voor.

Zolang de mensheid bestaat worden er al verhalen voorgedragen. Voor het tijdperk van de televisie en de radio was het heel normaal dat je met de familie bij elkaar kroop om een avondje voorgelezen te worden uit een spannende nieuwe roman. Deze traditie willen we graag in ere herstellen met een avond vol voorgedragen verhalen! Alle genres en tijdperken mogen en kunnen. Nederlands- en Engelstalige bijdrages zijn allebei welkom.

Heb je een geweldig idee voor een voordracht? Stuur dan uiterlijk 7 maart een mailtje naar organisatrice Jantine Broek - jantine_broek{at}hotmail.com - en zij zorgt dat je in de planning opgenomen wordt. 

De toegang is gratis, we vragen een donatie voor koffie/koekjes/kachel kosten. Aanmelden is wel gewenst ivm het beperkte aantal plaatsen.
Een plekje reserveren voor deze avond kan via info{at}savannahbay.nl.